Een verjaardag, geboorte, babyborrel, jubileum of gewoon omdat je een leuke gelegendheid hebt?
Onze taarten zijn de ideale manier om jouw feest aan te kleden en onvergetelijk en uniek te maken!
Wij maken gedecoreerde taarten persoonlijk en op maat. Dit wil zeggen dat elke taart uniek is en aangepast aan jullie wensen!
Hou rekening dat er heel wat uren voorbereiding, bak- en decoreerwerk in deze taarten kruipen en dat we daarom slechts enkele taarten per dag kunnen aanvaarden. Tijdig je plaatsje reserveren is dus zeker een MUST!
Themataarten
Is je zoontje dochter echt gek op een bepaalde thema? Dan kunnen wij deze verwerken in een gepersonaliseeerde taart!
Wij maken alles met de hand, en proberen bepaalde figuren zo realistisch mogelijk te maken. Ook kan je ervoor kiezen om je personage te verwerken met behulp van een eetbare print. Deze verwerken we dan op jullie persoonlijke taart!
Kleurenthema
Je hebt een bepaald kleurenpallet in gedachten? Dan matchen wij dit met je taart. Wij kleuren al onze fondant met de hand en kunnen zo al jullie wensen vervullen.
Als afwerking kan je denken aan leuke bloemetjes, strikjes, parels, ... .
Kortom... alles wat je zelf graag wil!
Botercrèmetaarten
Geen fan van suikerpasta?
Denk dan aan onze botercrème!
Wij kunnen onze crème kleuren naar keuze en verwerken met diverse spuittechnieken. Denk maar aan roosjes, dotjes, strepen, ... .
Elke versierde taart start met een lekkere biscuit.
Dit is een taart zonder boter, waardoor hij zeer luchtig is.
Een biscuit kan in de smaken VANILLE of CHOCOLADE.
Alle taarten worden standaard met 2 lagen gevuld
en afgesmeerd met een rijkelijk laagje botercrème.
De biscuit kan ook een kleur krijgen voor een speciale gelegenheid.
Denk maar aan de onthulling van het geslacht van je baby!
Een taart krijgt zijn smaak door een rijke vulling.
Smaken zijn persoonlijk en kunnen worden aangepast aan uw wensen.
Hieronder kan je al wat inspiratie op doen:
Chocomousse is een klassieker die past op
een vanille- of een chocoladebiscuit.
Het is een stevige mousse op basis
van de bekende Belgische Callebaut chocolade.
Heerlijk op een vanillebiscuit is een mousse op basis van fruit.
Denk maar aan een frisse aardbeien- of frambozenmousse.
Pure verwennerij: zoet, romig en fruitig.
White raspberry is een ganache van witte chocolade
en mascarpone afgewerkt met frambozen.
Ook de vanillebiscuit krijgt een laagje frambozencoulis.
Een variatie op white raspberry.
White pineapple is een ganache van witte chocolade
en mascarpone afgewerkt met stukjes ananas.
Ook de vanillebiscuit krijgt een laagje ananasconfituur.
Wie houdt er nu niet van slagroom met schijfjes verse aardbei?
Ook de vanillebiscuit krijgt een laagje aardbeiencoulis.
Deze combinatie is seizoensgebonden.
Je wil de klassieke smaak van slagroom, maar toch een lichte toets van chocolade?
Dan krijgt je laagje biscuit een laagje chocoladesaus met hierop luchtige slagroom.
Een romige volle smaak al dan niet verkrijgbaar met extra stukjes chocolade.
Voor wie fan is van tiramisu, is deze vulling een echte aanrader!
Vanillebiscuit met een vleugje espresso en daarop een luchtige
mascarpone vulling.
Het bekende lotus koekjes bestaat al in heel wat variaties en is een allemans-vriend.
Wij hebben een mousse op basis van deze heerlijke koekjes!
Geen gewone botercrème, maar een Italiaanse merengue
botercrème. Deze krijgt zijn luchtigheid door opgeklopte eiwitten (gepasteuriseerd) .
Afgewerkt met vanillemerg is deze vulling ideaal te combineren met
een confituur naar keuze.
Vol van smaak, deze botercrème verrijkt met koffie!
Deze botercrème vullen we aan met praliné en stukjes hazelnoot.
Wil je graag een persoonlijke offerte?
Een taart is het pronkstuk voor elke gelegenheid.
Speciaal voor jou werken we thema, vorm en afwerking uit.
Standaard bekleden we de taart met rolfondant (suikerpasta).
Hierin heb je diverse soorten/kwaliteit. Wij werken uitsluitend met het merk Callebaut.
Dit om de optimale smaak en afwerking te garanderen.
Op vraag kan dit ook met marsepein, chocoladeganache, of botercrème.
Geen speciale versiering?
Dan kan je ook kiezen voor slagroom of botercrème met
chocoladeschilfers, brèsiliennenootjes, … .
Voor deze taarten maken we steeds gebruik van verse kwaliteitsproducten zoals echte roomboter,
gepasteuriseerde eiwitten, rolfondant van Callebaut en echte Belgische Callebaut chocolade.
Afhankelijk van het ontwerp, de vulling of de bekleding kunnen prijzen variëren.
Fondant taarten:
Basisprijs € 8,50 per persoon (minimum 12 personen)
Basisprijs € 8,00 per persoon (minimum 25 personen)
Handgemaakte figuren in fondant hebben een meerprijs vanaf €5 bovenop de basisprijs.
Prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van de soort/moeilijkheidsgraad en worden uiteraard afgesproken.
Extra decoratie zoals op maat gemaakte toppers, kaarsen, macarons, ... hebben een meerprijs wat in overleg zal worden besproken.
Botercrème taarten:
Basisprijs € 7,00 per persoon (minimum 12 personen)
Basisprijs € 6,50 per persoon (minimum 25 personen)
Handgemaakte figuren in fondant hebben een meerprijs vanaf €5 bovenop de basisprijs.
Prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van de soort/moeilijkheidsgraad en worden uiteraard afgesproken.
Extra decoratie zoals op maat gemaakte toppers, kaarsen, macarons, ... hebben een meerprijs wat in overleg zal worden besproken.
OPGELET:
Wij steken heel wat tijd in het boetseren van onze 3D figuren.
Daarom kunnen we slechts 1 figuur per taart voorzien in onze basistijd die we voor jullie reserveren.
Wens je toch meer figuren? Vraag dan eerst naar de mogelijkheden + meerprijs.
Denk alvast even na over de volgende vragen wanneer je een taartje wenst te bestellen:
- Wanneer is je event voorzien?
- Wat is het tijdstip dat je de taart graag wenst op te halen?
- Hoeveel gasten verwacht je?
- Wat is je thema / stijl / kleurenpallet / gelegenheid
Heb je antwoord op deze vragen?
Stuur ons dan een mailtje!
Copyright @ All Rights Reserved